duimen-omhoogWe gaan de burendag steeds meer officieel maken. Alle 14 A-tjes en ruim 70 punten van de vergunning aanvraag zijn ingevuld en onderweg naar de gemeente.

Woensdag 13 juli hebben we de balans opgemaakt en tot nu toe hebben er via de post en via deze website al meer dan 60 buren zich opgegeven voor de burendag op 24 september!!! We zijn uiteraard hartstikke blij dat er zoveel animo is. We gaan nu alle ideeën uitwerken en komen eind augustus met een invulling van de dag.

Voorlopige indeling lijkt vooralsnog overdag diverse sport en spel activiteiten voor de kinderen, deze zullen verspreid over heel de straat zijn. Daarnaast lijkt er ook veel animo te zijn voor een buurtmoestuin dus daar laten we onze gedachtes zeker nog even over gaan! Misschien dat we nog wat klusjesmannen zoeken voor een klusteam, lampje hier, rookmeldertje daar, etc. En gooi nog geen bruikbare spullen weg want heel misschien gaan we wel een bingo organiseren waarbij u kans maakt op een mooi gebruikt artikel van uw buren! Houdt de website in de gaten voor het laatste nieuws en updates.

Verder wensen wij u via deze weg alvast een fijne vakantie en tot snel!!!

Mocht u zichzelf nog niet hebben opgegeven doe dit dan alsnog via de website of met het aanmeldbriefje.