Op een koude woensdag 12 december omstreeks 9.30 begonnen we met de voorbereidingen. Terwijl het zonnetje aan de hemel stond en het ijs op het water in de bak lieten we de koffie pruttelen en zetten we de tafels en stoelen goed in de manege in de Polderstraat.

Voor de tweede keer hielden we een December-Polder-Borrel. Een koffieochtendje met de senioren uit de straat. Meer dan 30 buren kwamen gezellig bij elkaar in de kantine die Wil Baan hier kosteloos voor  beschikbaar had gesteld. Gewoon even gezellig bijkletsen met elkaar, herinneringen ophalen of gewoon genieten van een kopje koffie en elkaars gezelligheid. Alles kan en mag.

Ook werden we nog verrast met een bezoekje vanuit Stichting Welzijn Alblasserdam. Onze straat doet namelijk mee aan een  nieuw project de ‘Lief & leedstraat’. Onder alle aangemelde straten is er nog een aanmoedigingsprijs, en laten wij die nu gewonnen hebben. Hij is uitgereikt onder de noemer ‘Nieuwjaarsfeest’, echter om in januari op een springkussen te springen vinden we een beetje koud. Dus we gaan met Stichting Welzijn Alblasserdam overleggen hoe we hier vorm aan kunnen geven! Wij zijn er in ieder geval hartstikke blij mee.

Hieronder staan nog wat foto’s om een indruk te geven. Heb je nog ideeën, tips of suggesties voor activiteiten in de straat. Stuur ons dan een e-mail!