Minibieb Neighbourhoodfunding

Leuk dat je overweegt om de MinBieb in de straat mee te financieren. Hoe meer buren een kleine bijdrage doen, hoe sneller we ons doel bereiken en we hopelijk tijdens de Burendag de MiniBieb officieel kunnen openen. Nogmaals in het kort, een MiniBieb is een klein kastje waar iedereen een boek uit kan halen en achter kan laten. Ook willekeurige voorbijgangers in de straat mogen hier gebruik van maken. De aanschaf van het kastje kost minimaal €100,-. We hebben gekozen om dit kastje te laten vervaardigen door de dagbesteding van WoonCadans. Zij hebben een eigen zaag atelier en vinden het erg leuk om dit kastje voor ons te maken.

Door hieronder het formulier in te vullen kan je via iDeal direct afrekenen. Je kunt kiezen uit kleine bedragen of zelf een bedrag invullen. Op de bedragen zit €0,25 extra voor de kosten die we maken om de betaling via iDeal te laten verlopen. Je kunt er ook voor kiezen om een bedrag in een envelop in de brievenbus te stoppen. Aan de rechterkant staat meer informatie. Er wordt ook een actuele stand bijgehouden van de donaties via iDeal. Deze staat ook aan de rechterzijde.

De betalingen lopen via het systeem van onderneming Homines – Voetreflexologie (gevestigd in de Polderstraat), deze omschrijving ziet u dus op de site en bij uw afschriften staan.

Super dat je mee wilt doen!!!
[doneren_met_mollie]

Per post

Wilt u liever niet via iDeal betalen. Dan mag u ook een geheel zelf te kiezen bedrag in een envelopje doen en deze door de brievenbus doen op huisnummer 10 (Familie Korporaal) of huisnummer 21 (Familie Veen).

Mocht er meer geld worden opgehaald dan nodig is, dan zal dit gebruikt gaan worden ten behoeve van de Burendag en of het Lief & Leed potje.

 

Actuele tussenstand donaties via iDeal

[doneren_met_mollie_total]