Invulstrookje

Fijn dat je jezelf wilt opgeven voor de Burendag en één of meerdere van de activiteiten. Door je op te geven help je ons om een goede inschatting te maken wat we nodig hebben en wie er komen helpen. Vele handen maken namelijk licht werk! Zodra we een inventarisatie hebben gemaakt houden we je (afhankelijk van wat je hieronder hebt opgegeven) per mail verder op de hoogte.

  Ik ben een buur...(meerdere antwoorden mogelijk)
  ...die wil deelnemen aan de reanimatiecursus...die pannenkoeken wil bakken...die mee wil lopen met de strooptocht...die een bootje tot zijn beschikking heeft...die wel mee zou willen varen...die mee wil helpen met de opbouw en wat verder nodig is voor die dag...die helaas niet aanwezig is tijdens de burendag

  Beste buurtgenoot, samen met een aantal buren zijn we een actie gestart om geld in te zamelen voor een AED in onze buurt. Hiermee vergroten we de overlevingskans van buurtgenoten die een hartstilstand krijgen. Klik op de knop hierboven voor meer informatie!

  Meer Informatie

  Heb je vragen of een opmerking, je kunt ook e-mailen naar info@depolderstraat.nl

  Informatie over de burendag per post gehad, je kunt het ingevulde aanmeldformulier ook in de brievenbus stoppen bij huisnummer 10 (Familie Korporaal) of huisnummer 21 (Familie Veen)